Autor
Marta Espinosa

Compte enrere per conèixer les millors històries del Concurs de Relats Curts

L'acte d'entrega de premis de la dissetena edició del certamen serà demà dimarts, 20 de juny, a la tarda, a la biblioteca Jaume Fuster. Allà es coneixeran els guanyadors i finalistes de les quatre categories del concurs: RelatLliure, TuitRelat, Instarelat i RelatEscolar.

El 17è Concurs de Relats Curts arriba a la fase final amb l'acte d'entrega de premis, que tindrà lloc demà dimarts 20 de juny, a les 18 hores, a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, ara com ara amb l'aforament de convidats complet. Tots els finalistes de les quatre categories hi seran presents i allà mateix sabran si són guanyadors amb les seves obres. 

Els membres del jurat designaran els finalistes de cada categoria:

  • RelatLliure: 10 finalistes
  • InstaRelat: 5 finalistes
  • TuitRelat: 5 finalistes
  • RelatEscolar: 10 finalistes (5 finalistes de 8 a 12 anys i 5 finalistes de 13 a 17 anys)

Entre els premis més destacats hi ha un viatge a Praga, cortesia de Vueling, per al guanyador del RelatLliure. El millor TuitRelat s’endurà un llibre electrònic i el millor InstaRelat uns Air-Pods. Per la seva banda, els guanyadors de la categoria escolar rebran, per cadascun dels dos trams, una tablet Samsung com a premi.

Com a novetat d'aquesta edició s'estableix un premi per al professor que més hagi encoratjat els seus alumnes a participar en el concurs, que rebrà una Smartbox Spa.

A més, els guanyadors de les tres categories s’emportaran lots de llibres i inscripcions a cursos d’escriptura a distància que organitza l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. A la categoria escolar, els segons premiats també s'enduran 4 entrades per visitar el Zoo de Barcelona i 4 entrades més per al Parc d'Atraccions del Tibidabo. 

La iniciativa es fa amb la col·laboració de Vueling, Samsung, Biblioteques de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'editorial Cep i la Nansa, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, el Zoo de Barcelona i el Parc d’Atraccions Tibidabo.

Un cop entregats els premis, al web del concurs s'hi podran consultar tots els relats premiats.

Darrera modificació
dilluns, juny 19, 2023 - 10:53

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/compte-enrere-coneixer-millors-histories-concurs-de-relats-curts