Autor
Redacció

L’Espai Mercè Sala acull l’exposició Paisatges Habitacionals

Es tracta d’una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya i desenvolupa els conceptes que es tracten a la publicació homònima

L’Espai Mercè Sala de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) acull a partir d’aquest dijous 8 de juny la mostra Paisatges Habitacionals, en la que es desenvolupen els conceptes que la publicació homònima tracta en les seves pàgines. L’exposició és una mirada inclusiva i projectiva a l’habitatge col·lectiu a Catalunya, en la que s’apropi al visitant a les arquitectures locals.

Diàleg visual

La mostra vol representar un diàleg visual entre els nostres paisatges habitacionals i aquells altres que, provinents de territoris, climes i societats distanciades, dialoguen amb la nostra manera d’habitar. El contingut expositiu se centra a mostrar els paisatges habitacionals creats en les propostes dels despatxos catalans en els concursos l’IMPSOL, mentre que la selecció de projectes europeus ha estat feta per un grup representatiu de les diverses generacions de despatxos catalans, buscant el diàleg intergeneracional entre els despatxos catalans i europeus.

Imatge
Exposició Paisatges Habitacionals al Mercè Sala. /FOTO: TMB

 

Sostenibilitat

L’exposició a l’Espai Mercè Sala de TMB, tindrà un caràcter sostenible. Els seus materials d’execució seran reciclables i/o reciclats, sostenibles, lliures de toxicitat i s’assegurarà la circularitat dels residus un cop finalitzat el seu cicle de vida.

Caràcter itinerant

La mostra que ara es podrà veure a l’Espai Mercè Sala fins al 25 d’agost tindrà caràcter itinerant, ja que després de visitar l’espai de TMB també arribarà a diferents seus del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Concretament, i fins a final d’any, restarà exposada al CoAc Vallès (Carrer Colom 11, Terrassa), i al CoAc Barcelona (Plaça Nova 5).

Us recordem que l’Espai Mercè Sala està situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l'estació de Diagonal, L'horari d'obertura és de 10 del matí a 8.30 del vespre, tots els dies feiners de dilluns a divendres, i l'entrada és gratuïta.

Darrera modificació
dijous, juny 8, 2023 - 13:56

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lespai-merce-sala-acull-lexposicio-paisatges-habitacionals