Autor
Marta Espinosa

Les mirades i els somnis de les dones migrants, al metro

El passadís d’enllaç de l’estació de Diagonal acull fotografies en gran format per visibilitzar els desitjos i els obstacles en matèria de drets humans amb els que es troben les dones protagonistes d’aquest projecte social.

Fins al 26 de juny, el passadís de connexió entre la línia 5 de metro i els FGC de l’estació de Diagonal (L3 i L5), acull la mostra fotogràfica ‘On vas? Somnis en via morta’. L’exposició gira al voltant del projecte fotogràfic de Roger Grasas sobre les dones migrants, una mirada que posa el focus en la perspectiva de gènere, la cultura i l’origen. L’exhibició de la mostra, promoguda per l’Institut de les Desigualtats i que compta amb la col·laboració de la Fundació TMB, coincideix amb el dia mundial de les persones refugiades, que se celebra el 20 de juny.

Les fotografies pretenen, a partir de 17 dones testimonis del sud global, documentar i visibilitzar, amb perspectiva de gènere, la problemàtica que les vulneracions de drets humans en matèria migratòria generen, tant en les persones migrants com en les seves famílies i col·lectius. Una mirada de reflexió davant de situacions complexes, marxes i retorns, tenint present a la dona com a epicentre d’aquest viatge.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:27

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/mirades-somnis-de-dones-migrants-metro