Autor
Laura Martínez

Tornen les proves d'aptitud per als aspirants a ser músics del metro

Més de 50 aspirants han passat per les proves de selecció per avaluar els músics que tocaran en els punts reservats dins la xarxa de metro

El passat divendres, 17 de maç, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació de Músics de Carrer (Amuc BCN), van organitzar una nova prova de selecció per avaluar els músics aspirants a tocar en algun dels més de 40 punts que tenen reservats dins de la xarxa de metro.

La prova d’idoneïtat segueix la mateixa metodologia de les edicions passades. Cadascun dels més dels 50 candidats va interpretar alguns temes escollits a l’atzar pels membres del jurat entre les 20 o 30 cançons del repertori presentat per cada músic. El jurat valorarà criteris com la qualitat interpretativa i la varietat de repertori, l’originalitat i la riquesa creativa de la proposta i la diversitat cultural, estilística i instrumental.

Properament, es publicaran els resultats de les proves a la pàgina web de l’Amuc. Si l’avaluació del jurat és favorable, el músic obtindrà el carnet d’associat a Amuc BCN i podrà participar en els projectes d'aquesta associació, de manera que tindrà dret a actuar al metro sempre que es respecti la normativa del projecte.

Aquest projecte de regulació dels músics del metro de Barcelona és pioner a Europa i al món. L’objectiu és garantir la qualitat de la música que s’ofereix als usuaris del metro i facilitar les funcions preventives de control per al seu bon funcionament.

 

Darrera modificació
dilluns, març 20, 2023 - 11:58

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tornen-proves-daptitud-aspirants-ser-musics-metro