Autor
Laura Martínez

Les 10 històries finalistes de Roda a TMB del Subtravelling, a les pantalles de MouTV

Els millors curtmetratges seleccionats pel jurat dins la secció oberta al públic de l'últim festival internacional ja es poden veure a les pantalles de MouTV.

Les pantalles del MouTV ja emeten els deu curts finalistes de la categoria oberta al públic, Roda a TMB, de la 13a edició del Subtravelling International Short Film Fest

Les 10 històries finalistes del concurs ja es poden veure a les pantalles d'informació, el MouTV, presents en autobusos, andanes i trens de metro. Cada setmana s'estrenaran tres curts i es podran veure diversos cops al llarg de tot el dia, de dilluns a diumenge. Es podran veure el curt guanyador de la categoria, El parèntesi (de Carlos R. Haro), el segon classificat, El paso (de Santiago Olivera) i les mencions especials del jurat Effugium (d'Omar Admirable i Miguel Fernández) i T-I-L-B-O (d'Andrea Lizarte i Gisela Serra)

Els altres cinc curts en emissió són: Aqueronte, de Núria Patón, Torpe i Bages, de Miriam Franch, Sense Paraules, de Núria Francisco, La clau del transport, de Laura Rios, La Sinfonía No 9, de Daniel Whitehair i 2222, de Nicolás Berenz, Ornella Gaudini i Favio Gayoso.

Al web del festival es poden recuperar i visualitzar tots els curts.

Darrera modificació
dimarts, febrer 14, 2023 - 16:16

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/10-histories-finalistes-de-roda-tmb-subtravelling-pantalles-de-moutv