Autor
Laura Martínez

Tret de sortida a la Mostra Internacional del Subtravelling

Fins al 25 de gener està oberta la participació al web del festival, on els usuaris i amants del cinema curt poden gaudir i votar els 20 curts de la Mostra Internacional

Al web del festival Subtravelling s'hi exhibiran els 20 curts de gran qualitat de la Mostra Internacional, seleccionats per al festival SMIFF i Subtravelling que es projectaran a les andanes, trens i busos de TMB i que el públic podrà votar.

Els interessats tenen temps fins al 25 de gener per votar el seu curt preferit, puntuant-lo de l'1 al 5, i participar automàticament en el sorteig d'un any de cinema gratuït per a una persona al Filmax Gran Via. A més, cada dia se sortejaran entre els votants invitacions dobles de cinema, cortesia de Cinemes Filmax.

Pròximament se celebrarà l'acte de clausura del festival Subtravelling, on es donaran a conèixer els guanyadors dels diferents premis i els finalistes de la categoria Roda a TMB. Un jurat format per professionals del món del cinema i l’audiovisual seleccionarà els 10 curts finalistes, que es projectaran al festival SMIFF i els 5 més que formaran part del programa especial CurtCircuit de TV3. Entre ells estarà el guanyador que, presentarà el seu curt al festival SMIFF de Seul.

Darrera modificació
dimecres, gener 11, 2023 - 16:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tret-de-sortida-mostra-internacional-subtravelling