Autor
Laura Martínez

L'estació d'Universitat acull el 15è Festival de Músics al Metro

Aquest dissabte, els músics del suburbà oferiran una quarantena d’actuacions durant 14 hores

Demà dissabte, 17 de desembre, tindrà lloc la 15a edició del Festival de Músics al Metro que organitza la Fundació TMB. Els integrants de l’Associació de Músics de Carrer (AMUC Bcn) oferiran una cinquantena d'actuacions musicals, a tall de concert ininterromput, durant 14 hores.

L’escenari serà el vestíbul principal de l’estació d’Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran entre les 10 i les 24 hores. Els usuaris gaudiran d’una miscel·lània de ritmes i estils, en una edició ben especial, ja que es recupera el Festival després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia.

El projecte dels Músics al Metro va sorgir l’any 2001 gràcies a la col·laboració de TMB i AMUC Bcn, amb la mediació de l’Ajuntament de Barcelona, per donar resposta a l’increment de les sol·licituds per tocar al metro i enriquir l’experiència del viatge amb transport públic a través de la cultura. Actualment, aquest projecte cultural s’ha convertit en tot un referent internacional.

Des dels primers anys d'aquesta aliança s'han anat celebrant festivals que han tingut una gran acollida per part del públic. La singularitat de trobar-nos davant d'un gran fenomen multicultural i multiestilístic sense precedents fa que el suburbà de Barcelona sigui un cop l'any l'epicentre de la música urbana.

 

Darrera modificació
divendres, desembre 16, 2022 - 11:24

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/lestacio-duniversitat-acull-15e-festival-de-musics-metro