Autor
Carme Becerra

Nou guardó per al musical de Dagoll Dagom inspirat pel Concurs Relats Curts de TMB

Bye bye Monstre, que torna al Poliorama des del 3 de desembre, ha rebut el Premi Butaca al millor espectacle per a públic familiar.

El musical Bye bye Monstre, de Dagoll Dagom, ha rebut aquest dilluns el premi a millor espectacle per a públic familiar en la XXVIII edició dels Premis Butaca. Aquest guardó (que és votat pels espectadors dels teatres catalans) s’afegeix al reconeixement dels Premis Teatre Barcelona en la mateixa categoria, que va obtenir el mes de setembre.

L’obra va néixer a partir de les experiències amb la pandèmia narrades pels infants. Aquest era el repte de la categoria infantil del Concurs de Relats Curts de TMB 2020. I el premi, que alguns d’aquests contes fossin el germen d’una obra que Dagoll Dagom pujaria als escenaris.

Amb cançons de Dàmaris Gelabert i text de Marc Artigau, l’espectacle va ser molt ben acollit pel públic a la temporada 2021-2022. Ara torna al Teatre Poliorama a partir del 3 de desembre perquè la Berta i la seva família ens parlin del monstre que recorria la ciutat durant el 2020.

Darrera modificació
divendres, novembre 18, 2022 - 09:34

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/nou-guardo-musical-de-dagoll-dagom-inspirat-concurs-relats-curts-de-tmb