Autor
Redacció

#TMBrecomana el cicle de cinema lliure a la platja

El cicle de cinema lliure a la platja torna aquest any a la sorra de la Platja de Sant Sebastià, després de celebrar les dues darreres edicions al CEM la Mar Bella.

El cicle es durà a terme tots els dijous del 7 de juliol a l'11 d'agost, i les pel·lícules es projectaran normalment entre les 21.30h i les 22h segons el dia, per assegurar que la posta de sol i la foscor permeten una bona visibilitat de la pantalla. Abans de cada llargmetratge es projectarà un curtmetratge del festival FILMETS i hi haurà un dia en què es projectarà un curtmetratge de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema de Catalunya i Mallorca.

Cal destacar que aquest any, el cinema lliure a la platja se celebrarà a altres poblacions com Vilanova i la Geltrú, Sitges o fins i tot a les illes balears, amb projeccions a platges de Palma, Pollença i Andratx.

La mostra arrenca aquest dijous vinent, 7 de juliol, amb la projecció de "La vida era eso" del director David Martin de los Santos. Podeu trobar la resta de la programació en el següent enllaç: https://cinemalliure.com/programacio-2022/

TMB hi col·labora fent-ne difusió i us anima a apropar-vos a la platja de Sant Sebastià per gaudir del cinema lliure! 

Darrera modificació
dilluns, juliol 4, 2022 - 12:17

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-cicle-de-cinema-lliure-platja