Autor
Redacció

El blog de l’Hola Barcelona estrena un butlletí mensual

La subscripció facilitarà les persones usuàries ser les primeres a rebre al seu correu els principals articles i novetats del blog

 

El blog de la pàgina web Hola Barcelona estrena la possibilitat de subscriure’s a un butlletí mensual. Aquesta newsletter permetrà a l’usuari assabentar-se de les darreres activitats que es promocionen al web Hola Barcelona i que fan referència principalment a la promoció de productes de mobilitat turística i a articles per redescobrir la ciutat.

El blog de l’Hola Barcelona ofereix contingut de referència sobre la ciutat (llocs destacats, agenda d’activitats i oci, curiositats i costums dels barcelonins...), així com novetats i promocions dels productes de mobilitat turística (Barcelona Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc, abonament de transport públic Hola Barcelona Travel Card i Catalunya Bus Turístic), orientats al públic visitant de Barcelona.

Aquelles persones usuàries que desitgin apuntar-se per rebre el nou butlletí, podran beneficiar-se d’un codi promocional amb un descompte del 10% addicional al qual ja ofereix la botiga en línia del web Hola Barcelona

 

Continguts atractius

El blog es va posar en marxa el passat febrer de 2021, es publica en tres idiomes (Català, Castellà i Anglès), i s’hi publica un article setmanal. L’usuari que hi accedeix pot trobar tres seccions diferenciades:

  • Hola Barcelona: En què s’expliquen les novetats, els avantatges i les promocions dels serveis de mobilitat per recórrer fins a l’últim racó de la ciutat de la manera més fàcil, ràpida i còmoda.
  • Love Barcelona: Informació amb rutes temàtiques i per temps d’estada, així com dels llocs imprescindibles de la ciutat que s’han de visitar, amb diferents  propostes en funció de com es viatgi (sol, en parella, amb nens, o amics).
  • Live Barcelona: On s’ofereix una visió més propera de la ciutat i els seus voltants i es detallen consells, curiositats i costums dels barcelonins, així com esdeveniments d’oci que resulten ben atractius pels usuaris.

Finalment, també hi pot trobar una pàgina amb el recurs del viatger, apartat que permet recopilar informació pràctica sobre horaris, consells de codi de vestir, recomanacions per viatjar amb nens, normativa relacionada amb animals de companyia, la previsió meteorològica i els plànols de transports que seran útils en els desplaçaments.

Des de TMB us convidem a accedir al blog i a subscriure-us al nou butlletí mensual!

Darrera modificació
dimarts, juliol 5, 2022 - 15:18

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/blog-de-lhola-barcelona-estrena-butlleti-mensual