Autor
Laura Martínez

TMB i Sónar Festival imaginen nous futurs junts

Una vegada més col·laborem amb Sónar Festival unint el nostre passat, present i futur amb un fil argumental en imatges. 

El Sónar és més que un festival de música i per això, un any més, TMB no vol perdre l'ocasió de vincular el transport públic amb el públic més jove. Més enllà de recuperar el tradicional avançament del festival amb l'actuació de l'artista emergent Rojuu del passat de 3 de juny a l'estació de metro de Fira, ara és el moment de la innovació.

Des del punt de vista de la innovació, durant els 3 dies del festival es podrà veure un recorregut en imatges del passat, present i futur de TMB. Som una empresa centenària amb moltes coses a celebrar. I com ho volem celebrar?

  • Descobreix el nostre passat. El passat el celebrem amb tots els actes del Centenari de la Xarxa de Bus.
  • Gaudeix del nostre present. El present el celebrem amb els nostres usuaris i amb tota la comunitat JoTMBé.
  • Somia el nostre futur. El futur és innovació. TMBinnova es fonamenta en l'exploració (tendències), en la creació de cultura innovadora, i en la difusió.

Aquest recull d'imatges es mou sota el paraigua de la campanya Barcelona't, amb els cinc valors que la defineixen: Surt, Gaudeix, Somia, Descobreix i Viu.

Creat l'any 1994, el Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l'artística, l'avantguarda i l'experimentació amb els nous corrents musicals de l'electrònica de ball. Per a més informació es pot consultar el web del Sónar.

 

Darrera modificació
diumenge, juny 19, 2022 - 11:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmb-sonar-festival-imaginen-nous-futurs-junts