Author
Redacció

Els busos clàssics de TMB visiten el Districte de Sant Martí

Seguint amb la programació del Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona, la plaça de la Palmera, al districte de Sant Martí, rebrà el dissabte 18 de juny, entre les 10 h i les 13.30 h, els autobusos d’època de TMB.

L’exposició d’autobusos clàssics de TMB aterra aquest dissabte a la plaça de la Palmera en el marc de la Festa Major d’aquest barri de Sant Martí. A l’exposició es podrà conèixer la història i visitar fins a tres models històrics: el francès Chausson Urbas 59, que va cobrir línies metropolitanes del 1955 al 1976; el Dodge Brothers 240, model nord-americà que va arribar a Espanya l’any 1936 i va servir per transportar soldats durant la Guerra Civil, i l’Aclo Regent III, un vehicle britànic de dos pisos que va circular per Barcelona entre 1949 i 1965.

Els autobusos estaran exposats a la plaça de la Palmera, i l'horari serà de 10 a 13.30. 

Acte emmarcat en la celebració del Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona

TMB està celebrant el Centenari de la primera Xarxa de Bus de Barcelona durant tot aquest any 2022. Es tracta d’un programa d’activitats extens i per a tots els públics que pretén fer valdre el patrimoni històric de TMB. Els diferents actes també serveixen per explicar el present i el futur de l’autobús urbà de superfície com a model de mobilitat sostenible i eficient amb la incorporació recent a la flota d’autobusos elèctrics i, darrerament, d’hidrogen d’origen verd.

Tota la programació i informació sobre el Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona i la col·lecció d’autobusos clàssics de TMB la podeu trobar clicant aquí (https://www.tmb.cat/ca/100-anys-de-bus).

Programació del Tour d'Autobusos Clàssics 

Recordem que a més de l’exposició d’aquest cap de setmana al districte de Sant Martí, ben aviat es podran visitar aquests vehicles en altres poblacions o districtes de la ciutat de Barcelona com els que us detallem a continuació:

A l’Àrea Metropolitana de Barcelona:

  • L’Hospitalet de Llobregat, Festa Major del barri de la Florida: dissabte 2 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores
  • Sant Adrià de Besòs: dissabte 9 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores

TMB us convida a conèixer de ben a prop els busos centenaris!

Darrera modificació
dimecres, juny 22, 2022 - 13:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/busos-classics-de-tmb-visiten-districte-de-sant-marti