Author
Laura Martínez

Ja tenim els finalistes del 16è Concurs de Relats Curts

El jurat ha seleccionat els millors relats de les quatre categories del certamen. El guanyador s’anunciarà a la gala d’entrega de premis que tindrà lloc properament. Mentrestant, llegeix-los per descobrir totes les històries finalistes que han compartit tots els participants.

El 16è Concurs de Relats Curts de TMB arriba a la fase final amb l'anunci de les històries finalistes de les quatre categories que han conformat la present edició. Així, ja tenim els 10 relats finalistes de la categoria Relat Lliure i de la categoria Conte Infantil i els cinc finalistes per a cadascuna de les dues seccions de participació de xarxes socials (TuitRelat i InstaRelat).

I els finalistes són...

Les millors històries (https://relatscurts.tmb.cat/ca/relatlliure/finalistes) de l'edició d'enguany, els 10 relats lliures finalistes i els seus autors (amb pseudònims) són:

· Els vells records, de Kokoro
· La dona i el nen, de Tikiti
· La noia del 33, de Nat
· Una doble sessió del Batman del Michael Keaton, de Peccata Minuta
· La cosa terrible, de Dindira
· Cada dia, una història, de Karabas
· El meu germà tren, de Cuc
· Una nova vida..., de BCarlosN
· La vida en los túneles, d'Ertal77
· No pienses tanto, Josep, de Pirómano de las Letras

Els finalistes de la secció Conte Infantil es poden consultar en el següent apartat: https://relatscurts.tmb.cat/ca/relatinfantil/finalistes (https://relatscurts.tmb.cat/ca/relatinfantil/finalistes). Els finalistes pertanyen a les dues categories, tant la de 8-12 anys com la de 13-17 anys. 

A continuació, els cinc finalistes de les categories TuitRelat i InstaRelat:

 

 

Darrera modificació
dijous, juny 2, 2022 - 20:31

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/ja-tenim-finalistes-16e-concurs-de-relats-curts