Autor
Redacció

Els busos clàssics de TMB visiten Montcada i Reixac

Seguint amb la programació del Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona, l'espai firal del camí de la Fontfreda de la població de Montcada i Reixac rebrà el dissabte 4 de juny, entre les 10 h i les 13:30 h, els autobusos d’època de TMB.

L’exposició d’autobusos clàssics de TMB aterra aquest dissabte a la població de Montcada i Reixac com una activitat més de la festa major de la població. A l’exposició es podrà conèixer la història i visitar fins a tres models històrics: el francès Chausson Urbas 59, que va cobrir línies metropolitanes del 1955 al 1976; el Dodge Brothers 240, model nord-americà que va arribar a Espanya l’any 1936 i va servir per transportar soldats durant la Guerra Civil, i l’Aclo Regent III, un vehicle britànic de dos pisos que va circular per Barcelona entre 1949 i 1965.

Els autobusos estaran exposats  a l’espai firal del Camí de la Fontfreda, entre els carrers Girona i Alacant. L'horari serà de 10 a 13.30. 

Acte emmarcat en la celebració del Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona

TMB està celebrant el Centenari de la primera Xarxa de Bus de Barcelona durant tot aquest any 2022. Es tracta d’un programa d’activitats extens i per a tots els públics que pretén fer valdre el patrimoni històric de TMB. Els diferents actes també serveixen per explicar el present i el futur de l’autobús urbà de superfície com a model de mobilitat sostenible i eficient amb la incorporació recent a la flota d’autobusos elèctrics i, darrerament, d’hidrogen d’origen verd.

Tota la programació i informació sobre el Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona i la col·lecció d’autobusos clàssics de TMB la podeu trobar clicant aquí.

Programació del Tour d'autobusos clàssics 

Recordem que a més de l’exposició d’aquest cap de setmana a Montcada i Reixac, ben aviat es podran visitar aquests vehicles en altres poblacions o districtes de la ciutat de Barcelona com els que us detallem a continuació:

A l’Àrea Metropolitana de Barcelona:

  • L’Hospitalet de Llobregat, Festa Major del barri de la Florida: dissabte 2 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores
  • Sant Adrià de Besòs: dissabte 9 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores

A la ciutat de Barcelona:

  • Sant Martí, plaça de La Palmera: dissabte 18 de juny, de 10.00 a 14.00 hores

TMB us convida a conèixer de ben a prop els busos centenaris!

Darrera modificació
dijous, juny 2, 2022 - 13:12

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/busos-classics-de-tmb-visiten-montcada-reixac