Autor
Laura Martínez

'Understory', nova col·laboració artística amb el Teatre Lliure al metro

El Teatre Lliure ens acosta a diverses estacions de metro una intervenció de les artistes residents: Si fóssim fongs, podríem intercanviar-nos els gens com si fossin cromos, una experiència al voltant de les formes de vida no humanes i de tot allò que sosté la vida sense que en siguem conscients.

Així, la xarxa de metro, per on cada dia transiten i es creuen milers de persones, és un lloc idoni per suggerir una reflexió sobre tot allò que sustenta la vida sense que en siguem conscients; una infraestructura que es caracteritza perquè està en moviment constant i es comunica d'una manera ben diferent de la humana, però que és fonamental per a l'existència humana de la Terra.

La intervenció Understory consisteix en un circuit de cartells amb diferents creativitats inspirades en el món dels fongs que estan sota terra, i que conviden a desplegar la imaginació en tantes direccions com les línies de la xarxa subterrània. Tots els cartells d’Understory formen un ecosistema i porten un codi QR amb material visual complementari.

Les peces d'aquesta intervenció es poden veure en les següents estacions:

L1: Urquinaona, Navas, Sant Andreu, Fabra i Puig, Av. Carrilet i Santa Eulàlia.
L2: Monumental i La Pau.
L3: Les Corts, Poble Sec, Fontana, Canyelles i Diagonal.
L4: Llucmajor, Alfons X, Jaume I i Bogatell.
L5: El Carmel i Hospital Clínic.

Darrera modificació
dijous, maig 19, 2022 - 07:24

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/understory-nova-collaboracio-artistica-amb-teatre-lliure-metro