Autor
Rosa Avis

Comencen les votacions a les millors històries del 16è Concurs de Relats Curts de TMB

Des del proper dia 2 fins al 16 de maig els usuaris poden votar els relats guanyadors del popular concurs de TMB, que enguany ha tingut una temàtica especial: el Centenari de la Xarxa de Bus. La fase de participació finalitza avui a les 12 del migdia.

Els usuaris poden votar des del proper dilluns 2 fins al dilluns 16 de maig al web oficial del 16è Concurs de Relats Curts de TMB les històries participants en les categories de Relat Lliure i Conte Infantil, i escollir-ne els guanyadors. Entre tots els usuaris registrats a JoTMBé que votin els relats al web del concurs, cada dia se sorteja un pack de marxandatge del Centenari de la Xarxa de Bus. A més, quan finalitzi el termini de votacions, entre tots els votants també se sortejarà un pack d’experiència gastronòmica gentilesa de Moritz.

Passada la fase de votacions, s'anunciaran els 10 relats finalistes de la categoria Relat Lliure. Hi haurà primer i segon premi i també un guardó per al relat més llegit, triat per votació al web del concurs. En les categories de xarxes socials, TuitRelat i Instarelat també hi haurà primer i segon premi.

Entre els premis pels concursants destaca un viatge a Porto (vol gentilesa de Vueling) per al guanyador del Relat Lliure. Els millors TuitRelat i InstaRelat s’enduran una tauleta (gentilesa de Telefònica), un Curs Virtual Exprés de Narrativa i un lot de llibres, gentilesa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Com a novetat, hi haurà un premi especial a la temàtica Centenari de la Xarxa de Bus, entre tots els relats participants a les quatre categories del concurs, que consisteix en un viatge a Dublín (vol gentilesa de Vueling) i un sopar experiència Moritz per a dues persones.

El Concurs de Relats Curts de TMB compta amb la col·laboració de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’Institut de Cultura de Barcelona, a través del Grec Festival, el Zoo de Barcelona, el Parc d’Atraccions Tibidabo, el telefèric de Montjuïc, Telefónica, Vueling i Moritz.

Darrera modificació
divendres, abril 29, 2022 - 07:12

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/comencen-votacions-millors-histories-16e-concurs-de-relats-curts-de-tmb