Author
Carme Becerra

Fotos: així van lluir els vehicles històrics durant el Sant Jordi del Centenari de la Xarxa de Bus

Aquest Sant Jordi, en què la celebració tornava al carrer, hem convidat autors i lectors a conèixer part del patrimoni històric de la Fundació TMB.

Aquest 2022 estem celebrant el Centenari de la Xarxa de Bus de Barcelona (https://www.tmb.cat/ca/100-anys-de-bus), precedent de l’actual servei. Amb aquest motiu, vam aprofitar la diada de Sant Jordi per unir dos elements culturals: les novetats editorials que hem publicat al voltant del centenari i part del patrimoni històric que conserva la Fundació TMB.

Els visitants van gaudir d’una jornada en què actors vestits d’època els mostraven els nostres book-trucks per dins: el Chausson Urbas 59, que va estar ubicat als Jardinets de Gràcia, i el Dodge Brothers 240, que es va situar a l’Arc de Triomf. Els autors dels tres llibres publicats també els van signar i dedicar als compradors. Es tractava d’Els autobusos a Barcelona, 100 anys fent xarxa (1922-2022), escrit per Ricard Fernández Valentí; Història de la CGA (1922-1940), Compañía General de Autobuses de Barcelona, d’Albert González Masip, i de La petita història de la Xarxa de bus de Barcelona, escrit per Daniel Venteo i il·lustrat per Pilarín Bayés.

Darrera modificació
dimecres, abril 27, 2022 - 21:59

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/fotos-aixi-van-lluir-vehicles-historics-durant-sant-jordi-centenari-de-xarxa-de-bus