Autor
Laura Martínez

Les 10 històries finalistes de la secció Roda a TMB del Subtravelling, ara en pantalla gran

Els millors curtmetratges seleccionats pel jurat dins la secció oberta al públic de l'últim festival internacional ja es poden veure a les pantalles de MouTV.

Les pantalles del MouTV ja emeten els deu curts finalistes de la categoria oberta al públic, Roda a TMB, de la dotzena edició del Subtravelling International Short Film Fest

Fins al 24 d'abril, les 10 històries finalistes del concurs es poden veure a les pantalles d'informació, el MouTV, presents en autobusos, andanes i trens de metro. Cada setmana s'estrenaran tres curts i es podran veure diversos cops al llarg de tot el dia, de dilluns a diumenge. Es podran veure el curt guanyador de la categoria, El teu nom (de Mireia López i Curià), el segon classificat, Catenaria (de Tess Masero), el més votat, Des Conexión (d'Andrea Lizarte), les mencions especials del jurat Lullaby (de Sergi Wakefield) i A correcuita (d'Helena Izquierdo García)

Els altres cinc curts en emissió són: Entre paraules (de Juan Carlos Iglesias), I si...(d’Ivan Hermina), Martí  (de Daniel Whitehair), Els tomàquets del futur (de Lazgallardo i Maddiha Farooq) i Réquiem por el pasado (de Ferran Carreras Figuerola).

Al web del festival es poden recuperar i visualitzar tots els curts, els de la categoria Roda a TMB (els finalistes i tots els participants) i també la vintena de creacions que formaven part de La Mostra Internacional.

Darrera modificació
dijous, abril 7, 2022 - 08:03

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/10-histories-finalistes-de-seccio-roda-tmb-subtravelling-ara-pantalla-gran