28.03.2022
Autor
Premsa TMB

Cacaolat i Letona vesteixen amb publicitat d’època dos autobusos clàssics de TMB

Subtítol

Cacaolat i Letona posen en valor la seva història centenària sumant-se a la celebració del centenari de la xarxa d’autobusos TMB. Publicitat històrica d’ambdues marques decorarà dos autobusos d’època, el Chausson Urbas 59 i el Dodge Brothers, que es podran veure en diferents punts de Barcelona i de l’àrea metropolitana

Cacaolat i Letona se sumen a la celebració del centenari de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), amb la que mantenen una estreta relació des dels seus orígens.  Ambdues marques vestiran amb publicitats dels anys 50 dos dels autobusos històrics que TMB torna a posar en funcionament, el francès Chausson Urbas 59, de 1955, i el nord-americà Dodge Brothers, de 1935.

L’autobús urbà és un dels mitjans de transport públic més antics que existeixen, i alhora un dels serveis de transport públic més ben valorats avui en dia per generacions d’usuàries i usuaris. Cacaolat –la marca pionera de batut de cacau fidel a la recepta tradicional i al sabor de sempre– i Letona –la llet de referència en el canal Horeca a Catalunya i líder en llet fresca en el canal alimentació– són també una representació de marques nascudes a Barcelona, en concret l’any 1933 i 1925 respectivament. Igual que TMB, ambdues empreses han passat de generació en generació  en aquest darrer segle.  

En el marc del centenari de la xarxa de bus, la Fundació TMB posa en circulació alguns dels seus busos clàssics per celebrar el seu Centenari. Dos d’ells, el Chausson Urbas 59 i el Dodge Brothers, aniran decorats amb publicitats antigues de Cacaolat i Letona. Així, ambdues empreses posen en valor la seva història i recuperen moments clau de la trajectòria dels seus logotips, que encaixen a la perfecció a nivell de disseny amb els models d’autobusos escollits.

A partir de setembre aquests autobusos s’exposaran a l’Exposició central del centenari que es farà a Barcelona. Tothom que no hagi pogut veure’ls en diferents punts del territori podrà visitar-los i fer un salt enrere en el temps revivint els orígens de l’autenticitat que tant caracteritza a TMB, Cacaolat i Letona.

Imatge
Així llueixen els vehicles històrics vestits amb publicitat d'època per Cacaolat i Letona


Sobre Cacaolat

Cacaolat va ser el primer batut de cacau del món fabricat industrialment i porta alimentant més de quatre generacions. L'èxit de Cacaolat recau en els ingredients de màxima qualitat amb llet Letona procedent de granges de proximitat i cacau d'agricultura sostenible, amb certificació Rainforest Alliance (UTZ). La combinació perfecta per aconseguir aquest gran sabor inigualable que tant ens agrada. Més informació a http://www.cacaolat.es/.

Sobre Letona

Letona, fundada al 1925, és la llet de referència en el canal Horeca i líder en llet fresca en el canal alimentació, on recentment ha reforçat la seva presència amb el llançament del seu nou format bric de llet ambient UHT. El seu gust de llet autèntica és el seu senyal d'identitat, a més a més de l'aposta per les granges familiars i locals de Catalunya, Aragó i Mallorca.

https://www.letona.es/es/

Sobre TMB

TMB és el principal operador de transport públic de Catalunya, ofereix dues xarxes regulars de transports (la de bus de superfície i la de metro subterrània), així com diversos serveis de transports d’oci amb els objectius de satisfer les necessitats de mobilitat, millorar la qualitat de vida a l’àrea metropolitana i reduir la distància entre les diferents ciutats, oferint un servei accessible per a tothom. TMB és un referent de mobilitat sostenible que treballa en línia als objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

Darrera modificació
28.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/cacaolat-letona-vesteixen-amb-publicitat-depoca-dos-autobusos-classics-de-tmb