Author
Redacció

Vídeo: la recta final de la restauració de l'històric autobús Tilling Stevens TS3A del 1922

El procés de restauració de l’històric autobús Tilling Stevens de la Fundació TMB ha entrat en la fase final amb el muntatge del motor elèctric i la resta de la cadena cinètica, d’una banda, i els acabats de la carrosseria, que tindrà el llampant color vermell propi dels autobusos anglesos que circulaven per Barcelona fa cent anys, de l’altra. Anteriorment vam comprovar com s’havia muntat la plataforma superior, l’imperial, i l’escala exterior en corba per pujar-hi, i la col·locació del motor de gasolina al compartiment davanter.

Els treballs els realitzen els especialistes de Consman sota la supervisió dels tècnics de la Fundació TMB i assessors externs.

En aquest vídeo d’ (https://www.elperiodico.com/es/videos/barcelona/transports-barcelona-restaura-autobus-clasico/13325544.shtml)El Periódico (https://www.elperiodico.com/es/videos/barcelona/transports-barcelona-restaura-autobus-clasico/13325544.shtml), el responsable de la flota antiga de Bus de TMB, Antonio Vázquez, resumeix el sentit de la recuperació del Tilling Stevens, un esdeveniment clau de la commemoració del centenari de la xarxa d’autobusos de Barcelona que celebrarem aquest any.

Darrera modificació
divendres, març 11, 2022 - 09:09

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/video-recta-final-de-restauracio-de-lhistoric-autobus-tilling-stevens-ts3a-1922