23.02.2022
Autor
Premsa TMB

Els Catarres se sumen al centenari de bus estrenant la seva nova cançó 'Honestament'

Subtítol

El grup protagonitza un vídeo dins d’un dels vehicles històrics de la Fundació TMB, l’emblemàtic bus Chausson 59, on s’avança un fragment de la seva nova cançó Honestament del disc Diamants que publiquen aquest divendres

Després d’un silenci discogràfic de tres anys, Els Catarres tornen amb més força que mai amb el seu cinquè disc Diamants, una obra publicada per Halley Records, on cada cançó té el seu propi color. El nou disc es presenta el pròxim 25 de febrer i el seu tret de sortida va de bracet de la celebració del centenari de la primera línia de la xarxa de bus a Barcelona amb el vídeo on Els Catarres avancen un fragment de la cançó Honestament dins d’un dels vehicles històrics de la Fundació TMB, l’emblemàtic bus Chausson 59, que es caracteritza pel seu color verd fosc als baixos i el color crema a la part superior. És l'únic que es conserva dels 25 que van arribar a Barcelona l’any 1955.

Amb aquesta peça audiovisual, que ja es pot veure a les xarxes socials de TMB, Els Catarres i TMB recorden que amb la reobertura de les sales de concerts és l'hora de tornar a gaudir de la cultura i de la música en viu, i per fer-ho TMB et porta de manera sostenible i segura. La ruta que fa l’autobús passa per algunes de les sales de concerts emblemàtiques de Barcelona i acaba al Sant Jordi Club, espai on Els Catarres presentaran el seu nou disc el 22 d’abril, en el marc del festival Cruïlla Primavera, tot i que ja a partir de la mitjanit de dijous les cançons del nou disc es podran escoltar a totes les plataformes digitals. En aquest nou disc, el grup es mostra més madur que mai, cosa que li permet explorar ansietats i pors sense perdre el seu to optimista característic.

El vídeo és una de les diverses iniciatives que es portaran a terme enguany en el marc de l’aniversari del centenari de la primera línia de la xarxa de bus a Barcelona.

Darrera modificació
23.02.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/catarres-se-sumen-centenari-de-bus-estrenant-seva-nova-canco-honestament