Autor
Rosa Avis

Aquesta Castanyada, descomptes del 30% al Barcelona Bus Turístic i al Telefèric

Amb motiu de la Castanyada, el Barcelona Bus Turístic i el Telefèric ofereixen un 30% de descompte en el preu dels bitllets i proposen passar un dia diferent fent un tomb per la ciutat o pujant a la muntanya de Montjuïc per veure-la des del cel.

Tenint en compte l'èxit d'anteriors convocatòries, el Barcelona Bus Turístic i el  telefèric de Montjuïc ofereixen una rebaixa especial amb motiu de la Castanyada. Es tracta d'una promoció del 30% de descompte en el preu habitual dels bitllets en les compres realitzades entre el 28 d’octubre i el 3 de novembre utilitzant el codi CASTAWEEN en el moment d’adquirir-los en línia al web Hola Barcelona.

El bitllet serà vàlid durant tres mesos des de la data de compra; per tant, els usuaris tindran 90 dies per realitzar el viatge. Recordem que l’horari del Barcelona Bus Turístic és de 9 a 19 hores tots els dies de la setmana. Hi ha tres rutes que cobreixen diferents sectors per descobrir els indrets més emblemàtics i diversos de la Ciutat Comtal. Tant la Ruta Blava com la Ruta Vermella tenen una durada aproximada de dues hores.

El Telefèric funciona també cada dia, en horari d'11 a 18.30 hores a l’octubre i d’11 a 18 hores al novembre. Tant al Barcelona Bus Turístic com al Telefèric se segueixen totes les mesures preventives i higièniques per evitar contagis.

Darrera modificació
divendres, octubre 29, 2021 - 13:04

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/aquesta-castanyada-descomptes-30-barcelona-bus-turistic-teleferic