Autor
Redacció

#TMBrecomana parar atenció al cinema de l’Asian Film Festival Barcelona

La cita d'enguany de l'Asian Film Festival Barcelona, que coincideix amb el 20è aniversari de Casa Àsia, permetrà als barcelonins escollir entre 138 pel·lícules d'un mateix continent però de tradicions cinematogràfiques ben diverses. La cita serà del 27 d'octubre al 7 de novembre.

Les cintes estaran repartides entre les seus físiques (CaixaForum, els Cinemes Girona, la Filmoteca de Catalunya, l'Institut Francès) i Filmin per a la versió en línia. Hong Kong (el programa Hong Kong New Talents és una de les novetats) n'aporta una desena de produccions, però també destaquen les filmografies de l'Iran, l'Afganistan, l'Índia, la Xina, Corea o Austràlia, entre molts altres països.

Aquesta 9a edició posa el focus en un cinema inclusiu, que parteix de la diversitat i la multiculturalitat, incidint en els canvis socials, identitaris i polítics que s'estan produint al continent asiàtic.

Inaugurarà el festival la pel·lícula Wheel of Fortune and Fantasy, de Ryusuke Hamaguchi, que tindrà una segona cinta a la mostra (Drive my Car). Al web del festival hi trobareu la programació sencera i totes les novetats d'aquest any.

TMB hi col·labora fent difusió de l'Asian Film Festival Barcelona.

Darrera modificació
dimecres, octubre 27, 2021 - 08:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-parar-atencio-cinema-de-lasian-film-festival-barcelona