Autor
Rosa Avis

Descompte al Telefèric amb motiu de 'Viu Montjuïc', que promou l'Ajuntament

TMB se suma a la iniciativa cultural del cap de setmana del 16 i 17 d'octubre 'Viu Montjuïc, el parc de la cultura' oferint un descompte del 50% al bitllet d'anada i tornada del telefèric de Montjuïc.

Un cap de setmana amb més de 70 activitats de cultura i natura gratuïtes i de lliure accés per a tots els públics, amb la participació de 22 equipaments. Aquesta és la proposta de Viu Montjuïc, el parc de la cultura promoguda per l'Ajuntament de Barcelona per dissabte 16 i diumenge 17 d'octubre. L'oferta compta amb activitats de lleure i culturals com ara itineraris guiats, intervencions participatives, jocs de pistes, concerts i espectacles de dansa i teatre.  Aquest esdeveniment, que pretén fer-se un cop a l'any a partir d’aquesta primera edició, vol ser una nova oportunitat perquè la ciutadania pugui redescobrir i fer-se seu el Parc de Montjuïc.

TMB col·labora en aquest esdeveniment  oferint descomptes del 50% en els bitllets d’anada i tornada del Telefèric de Montjuïc. Per aprofitar aquesta promoció cal entrar amb el codi VIUMONTJUIC al web de compra de transports d'oci Hola Barcelona.

Reforç del transport

A més, per facilitar la mobilitat a l'esdeveniment, TMB incrementarà la freqüència de la línia de Bus 150, que va des de plaça Espanya - Fira de Barcelona fins al Castell de Montjuïc. El bus 150 passarà cada 9 -11 minuts des de les 10.00 h fins a les 20.00 hores. També es pot arribar al parc amb les línies 13, la 23, la 55, la 107 i amb el bus de barri 125. Al voltant del Parc de Montjuïc trobem les estacions de metro de Plaça Espanya (L1, L3), Poble Sec (L3), Paral·lel (L2, L3), Foc (L10 Sud) i Foneria (L10 Sud). Recordem que també hi ha el Funicular, que connecta l'estació de Paral·lel, on arriben les línies L2 i L3 del metro, amb la de Parc de Montjuïc en només dos minuts. Es fa servir amb els bitllets integrats de metro i autobús.

Viu Montjuïc forma part del Pla d'Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, un pla municipal que busca visibilitzar l’activitat cultural del Parc i crear nous espais i usos compartits, així com establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l'esperit de l'Exposició Internacional del 1929. Aquest pla ha estat elaborat amb la implicació d'un centenar d'entitats socials, veïnals i culturals, un treball col·laboratiu sobre la base del verd i la biodiversitat del parc i com a pulmó de la ciutat. En aquest sentit ja hi ha una quarentena d'actuacions en marxa, que van des de l'àmbit cultural, com és el cas de Viu Montjuïc, fins a qüestions de mobilitat o recuperació del patrimoni, entre d'altres.

Hi ha més informació de Viu Montjuïc al web de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
dilluns, octubre 11, 2021 - 08:10

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/descompte-teleferic-amb-motiu-de-viu-montjuic-que-promou-lajuntament