Author
Rosa Avis

El Catalunya Bus Turístic torna a circular després de l’aturada forçosa per la pandèmia

El servei, que permet descobrir racons emblemàtics del territori català i que està participat per TMB, ofereix dues rutes, una de les quals operativa des de demà i l'altra des de dissabte.

A partir de demà, 28 de juliol, el Catalunya Bus Turístic (http://catalunyabusturistic.com/ca) torna a oferir l’excursió Easy Montserrat tots els dimecres, i des del 31 de juliol La Figueres de Dalí i Girona, tots els dissabtes.

Com a novetat, les sortides es fan des de l’andana 18 de l’estació d’autobusos Barcelona Nord (http://barcelonanord.barcelona), al carrer d’Ali Bei, 80. És necessària la reserva prèvia (https://www.holabarcelona.com/ca/tickets/tours-from-barcelona).

Aquestes dues rutes proposades, el Teatre-Museu Dalí amb la ciutat de Girona i visita al monestir de Montserrat, que compten amb la millor acollida segons l’experiència dels anys de servei previs, permetran copsar la demanda existent i valorar la incorporació a l’oferta de la varietat d’itineraris des de Barcelona a diferents punts emblemàtics del territori català d’edicions anteriors.

El Catalunya Bus Turístic, que es va posar en marxa el 2003 fruit de la col·laboració entre TMB i altres empreses líders en el sector turístic i del transport de viatgers, ha anat renovant des del 2016 el certificat d’excel·lencia, actualment anomenat Travellers Choice, guardó que premia la qualitat del servei per les opinions favorables dels usuaris.

Darrera modificació
dimarts, juliol 27, 2021 - 08:54

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/catalunya-bus-turistic-torna-circular-despres-de-laturada-forcosa-pandemia