Autor
Redacció

La companyia T de Teatre celebra 30 anys a bord de dos autobusos de TMB

La companyia catalana T de Teatre està d'aniversari, celebren 30 anys de trajectòria i ho han volgut compartir amb els seus seguidors amb un vídeo promocional enregistrar a bord de dos autobusos de TMB. Els vehicles en qüestió són l'històric Dodge 265 de l'any 1935 i un dels busos més nous de la flota de la companyia, un bus elèctric d'última generació i zero emissions. 

La gravació, fruit d'un conveni de col·laboració, va tenir lloc el passat 11 de juliol a la cotxera de Triangle. L'estètica del vídeo i el fil musical respira l'ambient dels anys 30, tot afavorit per l'aspecte de l'interior del bus clàssic on té lloc bona part del rodatge. Posteriorment l'escena es trasllada dins del vehicle elèctric. El lema al final del vídeo remarca el vincle entre TMB i la cultura: 100 anys portant-te al teatre.

Les T de Teatre enguany commemoren 30 anys de trajectòria i per celebrar-ho tornen amb el seu espectacle més emblemàtic: Delicades, dins del Grec Festival 2021, que fins al 8 d'agost es pot veure al Teatre Goya de Barcelona. T de Teatre, fundada per cinc actrius catalanes l'any 1991, ha creat 12 espectacles i ha realitzat més de 2.800 funcions al llarg de tres dècades.

Darrera modificació
dilluns, agost 2, 2021 - 12:14

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/companyia-t-de-teatre-celebra-30-anys-bord-de-dos-autobusos-de-tmb