Autor
Redacció

Hermes al metro o la passió diària per la música en directe

El curtmetratge documental Mientras tenga fuerzas retrata el dia a dia d'un músic veterà que després de molts tombs per la vida troba al metro un refugi on pot mantenir encesa la flama de la passió per l'art i el contacte amb el públic. Als 65 anys i bufant la flauta travessera, Hermes és això, pura passió i humanitat que van directament a l'espectador per obra i gràcia d'Álex Noguerón (Palma, 1992), l'autor d'aquest treball audiovisual notable dut a terme amb la col·laboració de TMB, l'Associació de Música de Carrer i del Metro, la Universitat Pompeu Fabra i la botiga de discos Revolver. 

Es nota que Noguerón, graduat en Comunicació Audiovisual amb un postgrau en muntatge i edició, se sent fortament atret per la música, però no li cal pronunciar cap paraula: totes les diu Hermes a la càmera, que a través de l'objectiu i el micro ens recorda que darrere de cada músic del metro hi ha una història que val la pena explicar. Un avís: la d'Hermes té epíleg, per això s'ha d'arribar fins al final del vídeo.

El rodatge es va dur a terme el 2016, "com a autoproducció i sense pressupost", com a treball del postgrau, però el mateix autor l'ha anat polint i millorant fins que l'ha publicat aquest any.

Darrera modificació
dijous, juliol 15, 2021 - 08:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/hermes-metro-passio-diaria-musica-directe