Autor
Redacció

El colorista mural que Philip Stanton va pintar al metro, al 'Sinopsi' del 33

Philip Stanton i el mural Els colors de l'agraïment, que va crear durant el confinament a l'estació de metro de Guinardó / Hospital de Sant Pau (L4) són els protagonistes del programa Sinopsi que va emetre el passat 24 de juny el 33 de Televisió de Catalunya.   

El reportatge presenta en cinc minuts l'enorme mural (de 20 metres de llarg per 3 d'alt) que homenatja els sanitaris i que vol ser una crida a la vida i a l'alegria, tot amanit amb el característic i colorista segell de Stanton. El vídeo també fa una visita a l'exposició que es va poder veure a l'Espai Mercè Sala (metro Diagonal) fins fa ben poc. Aquesta mostra feia un repàs del tipus making of al procés creatiu de la intervenció, des de l'inici fins a la finalització del mural. L'obra de Philip Stanton, que està a mig camí entre el cubisme i el pop art mediterrani, s'exposa aquests dies a la Sala Jordi Bernadas de Barcelona.

Sinopsi és un programa de prescripció cultural que recull l'activitat del sector a Catalunya i que fa visible la producció cultural activa en tots els seus àmbits i present a la cartellera: teatre, música, cinema, literatura, còmics, exposicions, dansa, etc.

Darrera modificació
dijous, juliol 1, 2021 - 08:01

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/colorista-mural-que-philip-stanton-va-pintar-metro-sinopsi-33