Autor
Marta Espinosa

Ja tenim la data en què s'anunciaran els guanyadors del Concurs de Relats Curts 2021

Enguany, seguint l'èxit de la passada edició, l'acte d'entrega de premis del certamen serà virtual i tindrà lloc el 8 de juliol a les 6 de la tarda. Es podrà veure per internet a través del web oficial del concurs.

El 15è Concurs de Relats Curts de TMB arriba a la fase final amb l'acte d'entrega de premis. Enguany, com l'any passat a causa de la situació sanitària, serà virtual. La festa s'emetrà per internet el proper dijous, 8 de juliol, a les 18.00 hores. Es podrà veure a relatscurts.tmb.cat i posteriorment es podrà recuperar al canal de YouTube de TMB. 

L'acte serà presentat per la periodista i guionista Anna Guitart, i tindrà convidats que lliuraran els diferents premis. Des de TMB hi intervindran la presidenta, Rosa Alarcón; el conseller delegat, Gerardo Lertxundi; el director de comunicació i relacions institucionals, Santiago Torres, i la directora de serveis i transports turístics, Montse Pérez. A més, diverses personalitats del món editorial i cultural hi seran presents, com ara l'editor i fundador de Plataforma Editorial, Jordi Nadal, i el director de l'Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, Jordi Muñoz.

Coneixerem els guanyadors (primer i segon premi) de les cinc categories de la present edició: Relat Lliure, Conte Infantil, TuitRelat, InstaRelat i ÀudioRelat. Tambés es donaran a conèixer els premiats de la categoria interna d'empleats de TMB. Tots els relats finalistes de les diverses categories es poden llegir i rellegir al web oficial del concurs.

Enguany, la 15a edició del Concurs de Relats Curts de TMB ha rebut un total de 617 relats. Per categoria, les xifres han estat les següents: 424 relats lliures, 52 tuitrelats, 77 instarelats, 30 contes infantils i 19 audiorelats. El web del concurs ha rebut 25.350 visites i s’han registrat més de 4.488 votacions.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/ja-tenim-data-que-sanunciaran-guanyadors-concurs-de-relats-curts-2021