Author
Marta Espinosa

Les històries finalistes que opten a guanyar el 15è Concurs de Relats Curts són...

El jurat ha seleccionat els millors relats de les cinc categories del certamen creats pels usuaris. Podeu gaudir de totes les històries al web de TMB. Aviat donarem a conèixer els guanyadors de tots els premis.

El 15è Concurs de Relats Curts de TMB arriba a la fase final amb l'anunci de les històries finalistes de les cinc categories que han conformat la present edició. Així, ja tenim els 10 relats finalistes de la categoria Relat Lliure i de la categoria Conte Infantil, els cinc finalistes d'ÀudioRelat i els cinc finalistes per a cadascuna de les dues seccions de participació de xarxes socials (TuitRelat i InstaRelat).

I els finalistes són...

Les millors històries (https://relatscurts.tmb.cat/ca/relatlliure/finalistes) de l'edició d'enguany, els 10 relats lliures finalistes i els seus autors (amb pseudònims) són:

· Tac-tac-tac, de Bartomeu Penya
· Llavis, petons i etcètera, de Perversió arquitectònica
· Anonimato, de T-entiendo
· T-Cau, de Mar
· Pluja de paraules, de Boira
· Causalitats, de Pedrafort
· Cirugía bajo tierra, de Virginiaga
· L'anonimat del trajecte, de Cledujour
· L'avi s'ho mereixia, d'Alti53
· Ve baixa vint-i-cinc, de Catenària

Els 5 finalistes (https://relatscurts.tmb.cat/ca/audiorelat/finalistes) de la categoria ÀudioRelat estan disponibles al web del concurs, així com la desena de relats (https://relatscurts.tmb.cat/ca/relatinfantil/finalistes) de la secció Conte Infantil. Els finalistes pertanyen a les dues categories, tant la de 8-12 anys com la de 13-17 anys. 

A continuació, els cinc finalistes de les categories TuitRelat i InstaRelat:

 

Darrera modificació
dimecres, juny 23, 2021 - 08:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/histories-finalistes-que-opten-guanyar-15e-concurs-de-relats-curts-son