Autor
Rosa Avis

Un tomb pel barri de la Marina amb autobusos clàssics, dissabte 19 de juny al matí

La Fundació TMB participa en la festa major del barri del passeig de la Zona Franca amb una activitat de difusió del patrimoni històric del transport.

Dins la tasca de difusió del patrimoni cultural del transport públic de Barcelona, tres autobusos clàssics de la Fundació TMB seran presents dissabte vinent, 19 de juny, a la Festa Major de la Marina, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, com a exposició i també amb la possibilitat de viatjar-hi en recorreguts retro pel barri i l'entorn.

Un dels tres autobusos presents serà el vistós ACLO de dos pisos, construït el 1948 i retirat de la circulació el 1965, que estarà estacionat al passeig de la Zona Franca 185-189, davant del Centre Cívic Casa del Rellotge. Els altres dos, el Chausson Urbas 59 i el MAN NL 202 reconvertit en jardinera, seran els encarregats de transportar els visitants a èpoques anteriors, en què els autobusos estaven fets de manera força artesanal... i també feien bastant més soroll.

L'activitat es desenvoluparà entre les 9 i les 14.30 hores, amb la participació de personal voluntari del districte i la col·laboració de Conductors Solidaris de Catalunya i Andana Central.

Darrera modificació
divendres, juny 18, 2021 - 12:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tomb-barri-de-marina-amb-autobusos-classics-dissabte-19-de-juny-mati