Autor
Carme Becerra

Els usuaris del transport públic podran llegir gratis part del llibre sobre el grup La Pegatina

Els dos primers capítols d''Adrenalina' se sumen als continguts culturals que es poden descarregar escanejant, amb l'aplicació TMB App, les ddTags presents a les xarxes de metro i bus.

El popular grup de música La Pegatina comptava, fins ara, amb sis discos, un documental i un videojoc. Ara, a més, ja té llibre: Adrenalina. I els usuaris del metro i els autobusos de TMB podran descobrir una part d'aquest recorregut (en textos i imatges) per les anècdotes acumulades al llarg de més de 15 anys de concerts i gires.

Els dos primers capítols d'aquesta conversa biogràfica amb Rubén Sierra (recollida per Kike Babas & Kike Turrón) se sumen des d'aquesta tarda als continguts disponibles per descarregar amb la funció Go de l'aplicació TMB App. El botó Go ofereix contingut de servei, però també cultural i d'entreteniment, a través de l'escaneig amb el mòbil d'alguna de les més de 9.000 ddTags (etiquetes semblants a codis QR de colors) repartides per les xarxes de metro i bus de TMB.

Imatge
Portada del llibre 'Adrenalina'

La Pegatina puja al metro

El llançament d'Adrenalina, el 4 de juny, coincideix amb la gravació al metro de Barcelona de diversos vídeos promocionals. Una de les estacions de la xarxa serà l'escenari per saber-ne més sobre el grup i sobre la novetat editorial.

En el llibre, a més de la veu de Rubén (guitarrista, compositor i fundador de La Pegatina), s'hi inclouen les d'altres membres del grup i les d'artistes amb els quals han desenvolupat col·laboracions al llarg dels darrers anys.

Els continguts d'entreteniment disponibles a través de la funció TMB Go, pensats per enriquir els viatges en transport públic, aniran sumant noves incorporacions. A més, es poden compartir, permeten gaudir de serveis personalitzats a través del JoTMBé o donar idees de millora a través de les seccions del menú “Contacta amb nosaltres” i “Dona'ns la teva opinió”.

Darrera modificació
divendres, juny 4, 2021 - 14:10

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/usuaris-transport-public-podran-llegir-gratis-part-llibre-sobre-grup-pegatina