Autor
Rosa Avis

La programació del 175è aniversari del Liceu es promociona a l'intercanviador de Diagonal

El vinil que decora el passadís d'enllaç és fruit d'una col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i la Fundació TMB, per difondre els espectacles de la temporada 2021-2022, la del 175è aniversari del Liceu

Vine al Liceu amb TMB. Descobreix la temporada del 175è aniversari del Liceu. El paradís t'espera és el que es pot llegir als vinils temàtics ubicats al passadís d'enllaç entre les línies 3 i 5 de metro de Diagonal.

El muntatge visual, que es pot contemplar a les parets d'aquest freqüentat intercanviador des de la setmana passada i que hi serà durant les tres primeres del mes de juny, fa una crida a consultar la nova programació cultural del Gran Teatre del Liceu, que coincideix amb la celebració del 175è aniversari de la institució, en una nova etapa amb previsió d'una major estabilitat de la situació sanitària. Són vinils de gran format on apareixen imatges i títols dels grans espectacles programats per a la temporada 2021-2022, amb òperes, concerts, dansa, recitals i d'altres experiències sensorials com ara La dama de piques, El trencanous, Don Giovanni, Norma, La flauta màgica o Giselle, entre una extensa oferta.

El vinil és fruit d'un acord de col·laboració entre la Fundació TMB i el Gran Teatre del Liceu. Hi ha tota la informació de la temporada 2021-2022 al web del Liceu.

Imatge
Alguns dels espectacles programats aquesta temporada al Liceu / Foto: Pep Herrero (TMB)

Alguns dels espectacles programats aquesta temporada al Liceu / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, maig 31, 2021 - 08:37

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/programacio-175e-aniversari-liceu-es-promociona-lintercanviador-de-diagonal