Autor
Redacció

Uns dies més per fer volar la imaginació i participar al concurs Relats Curts

El termini de presentació de treballs en totes les categories (Relat Lliure, Conte Infantil, TuitRelat, InstaRelat i AudioRelat) s'amplia fins al dilluns 31 de maig a les 12 del migdia.

Els participants al 15è Concurs Relats Curts de TMB comptaran amb uns dies més per buscar inspiració, practicar l’escriptura i aspirar a guanyar algun dels premis en joc. El termini de presentació de treballs a les cinc categories (Relat Lliure, Conte Infantil, TuitRelat, InstaRelat i AudioRelat) s’allarga fins a les 12 hores del migdia del 31 de maig.

Aquest any el concurs presenta diverses novetats, com la creació d'una biblioteca amb els millors relats d'anteriors convocatòries o els consells que l'Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès posarà a disposició dels participants. Se sumen a altres incorporacions recents com la fase de votacions (també amb possibilitat de guanyar obsequis) del Relat Lliure i el Conte Infantil, que aniran del 2 al 16 de juny.

Valors que inspiren

En aquesta edició (que porta per lema Al món de les històries tot és possible), els participants de totes les categories poden inspirar-se en els valors que promou la Fundació TMB: el respecte i la preservació del medi ambient, la diversitat humana, la inclusió social, la igualtat d'oportunitats i la no discriminació, la solidaritat, la cooperació, el civisme i la convivència, la mobilitat, l'educació, la promoció de la cultura o la preservació del patrimoni històric.

El fil conductor de la categoria Conte Infantil, que es va convocar per primera vegada a l'edició 2020, serà la commemoració dels centenari de la xarxa d'autobús de Barcelona. Hi poden participar nens i nenes d'entre 8 i 12 anys i d'entre 13 i 17 anys. El conte guanyador serà editat i il·lustrat per Plataforma Editorial.

Podeu participar-hi, consultar les bases concretes de cada categoria, conèixer els premis (entre d'altres, un viatge a Madrid) i accedir a la biblioteca per cercar inspiració al web de Relats Curts. Recorda: només fins al migdia del 31 de maig!

Darrera modificació
dijous, maig 13, 2021 - 08:11

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/dies-mes-fer-volar-imaginacio-participar-concurs-relats-curts