Autor
Redacció

El Barcelona Bus Turístic fa possible el retorn de la música en directe als carrers

Quatre vehicles de dos pisos del Barcelona Bus Turístic cedits per TMB van participar ahir a la tarda en el programa especial Operació cultura, emès en directe per TV3 i iCat FMcom a tancament de la campanya #ImpulsemCultura. Segons ha informat la televisió pública, el programa va aplegar 673.000 espectadors.

Els veïns de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona es van poder trobar al carrer algun dels autobusos en què es van desenvolupar les actuacions  d’una quinzena d’artistes i grups, en una acció inèdita per revitalitzar el món de la cultura, afectat per les restriccions contra la Covid. Sobre cada autobús hi van actuar de manera seqüencial The Tyets, DJ Hitch i DJ Blanca Ross, a Barcelona; Porto Bello, Sabor de Gràcia, Gertrudis i Miki Núñez (al vídeo que comaprtim), a Tarragona; The Sey Sisters, Festucs, Joana Serrat i Sidonie, a Girona; i Maruja Limón, Koers, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i La Pegatina, a Lleida.

Els autobusos van ser cedits per TMB en un acord d’intercanvi amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Amb anterioritat van ser vistos fent proves per les ciutats de Tarragona, Lleida i Girona, amb la lògica sorpresa dels residents.

Darrera modificació
dimarts, maig 4, 2021 - 08:03

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/barcelona-bus-turistic-fa-possible-retorn-de-musica-directe-carrers