Autor
Marta Espinosa

La diada de Sant Jordi també se celebra al metro, amb roses i selfies

Les estacions de Diagonal i Passeig de Gràcia acullen avui un photocall en què els usuaris que es facin una fotografia i la comparteixin a les xarxes socials rebran una rosa del miler que ha donat el Gremi de Floristes. 

Avui, 23 d'abril, la festa del llibre i la rosa, tornarà a ser diferent d'anys anteriors i sobretot del passat 2020 marcat per la pandèmia. Enguany ho podem celebrar i des de TMB hem preparat una acció per tal d'apropar la diada de Sant Jordi als usuaris.  

Així, avui a partir de les 10 del matí s'instal·laran dos photocalls a les estacions de metro de Diagonal de la L5 (al costat de la sortida Rambla Catalunya) i al vestíbul secundari de Passeig de Gràcia de la L2. Els passatgers que es facin una selfie en la instal·lació i la comparteixin a les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #EnviaUnaRosaAmbTMB rebran una rosa (fins a esgotar les existències), cortesia del Gremi de Floristes, que ha col·laborat amb una donació de 1.000 flors per a l'activitat. 

I perquè els més petits de casa s’entretinguin i aprenguin a pintar amb colors, la Karma els ha preparat un obsequi, una làmina de sant Jordi on apareix llegint amb el drac. Es pot descarregar al web de TMB i imprimir-la tantes vegades com es vulgui.

TMB també ha creat un filtre molt especial que ja està disponible a Instagram. El trobareu al perfil de TMB @tmb_bcn i el podeu compartir i fer arribar les roses de Sant Jordi als vostres coneguts i familiars. Als nostres perfils de les xarxes socials teniu disponible la creativitat de felicitació de la diada que TMB ha creat perquè cap persona que estimes es quedi sense rosa. Molt feliç Sant Jordi!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/diada-de-sant-jordi-tambe-se-celebra-metro-amb-roses-selfies