Autor
Marta Espinosa

Les millors històries de les últimes edicions del Concurs de Relats Curts de TMB

El web del certamen celebra les 15 edicions de vida amb una nova secció anomenada Biblioteca de Relats Curts, on s'han recollit les millors obres creades pels usuaris els últims anys.

T'agraden les històries? Enguany el Concurs de Relats Curts de TMB celebra ni més ni menys que 15 edicions i ho fa en plena forma. La participació està oberta en cinc categories diferents fins al 31 de maig. I per celebrar el 15è aniversari del certamen, TMB ha inaugurat la Biblioteca de Relats Curts. Es tracta d'una nova secció accessible al web del concurs on es poden consultar els millors relats (primers i segons premis i finalistes) dels darrers cinc anys i de les categories veteranes com Relat Lliure, InstaRelat i TuitRelat i les novetats de l'any passat, Conte Infantil i AudioRelat. 

Convidem a visitar-la per gaudir de les millors històries de les últimes edicions. Intriga, emoció, sorpreses, secrets inconfessables… i molt més, per passar una bona estona llegint o bé com a font d'inspiració per escriure un relat original i participar en l'edició d'enguany!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:11

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/millors-histories-de-ultimes-edicions-concurs-de-relats-curts-de-tmb