Autor
Marta Espinosa

Per la diada de Sant Jordi, el telefèric de Montjuïc obre les seves portes al públic infantil

Del 23 al 25 d'abril, tots els nens i nenes menors de 12 anys podran accedir gratuïtament a la instal·lació i gaudir en família de les impressionants vistes de Barcelona que ofereix el transport per cable.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el telefèric de Montjuïc vol acostar-se als més petits i oferir-los un dia diferent en família a la muntanya de Montjuïc de Barcelona, per això s'ha posat en marxa una promoció molt especial. L'oferta serà vàlida del divendres 23 d'abril al diumenge 25 d'abril. Aquests tres dies, amb la compra del bitllet d'adult, fins a quatre infants (de màxim 12 anys d'edat) podran accedir gratuïtament al Telefèric.

Els bitllets d'adults s’hauran de comprar físicament a les taquilles de la instal·lació del transport per cable. L'oferta no és acumulable amb altres promocions i s'aplicarà només amb la compra de bitllets d’anada i tornada. Recordem que el Telefèric funciona de dilluns a diumenge d'11 a 18.30 hores, i se segueixen totes les mesures preventives i higièniques per evitar contagis.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/diada-de-sant-jordi-teleferic-de-montjuic-obre-seves-portes-public-infantil