Autor
Marta Espinosa

Els 15 millors curtmetratges del Subtravelling es veuran al programa 'Curtcircuit 33'

L'onzena edició del concurs de creació cinematogràfica de TMB encara la recta final amb l'anunci de la quinzena de curts on hi ha els 10 finalistes de la secció Roda a TMB. Properament tindrà lloc l'entrega de premis i l'anunci oficial dels guanyadors. 

El passat 7 de febrer va finalitzar el període de votacions al web del Subtravelling. Enguany, per primer cop a la història del Subtravelling, d'entre el centenar de curts presentats pels usuaris, una selecció dels millors 15 curtmetratges de la secció oberta al púbic Roda a TMB tindran un premi extra: s'emetran a principis del mes de març al programa Curtcircuit 33 del canal 33.

D'aquesta quinzena sortiran els 10 curts finalistes de l'11a edició del festival i els coneixerem abans de l'entrega virtual de premis, que tindrà lloc properament. De moment, us deixem la llista dels 15 millors curts rodats pels usuaris i usuàries de TMB de l'XI Festival Subtravelling. Tots es poden visionar al web del festival:

Anxiety, de Mercedes González
- Avisa quan arribis, d'Irene Margalef
Distàncies, de Gabriel Ghiggeri
- El viaje estático, de Neil Murphy
Gorda, de Mercedes González
Gracias, de Tess Masero
- Hora Punta, d’Helena Izquierdo, Marina Izquierdo i Marc Serra
La incredulidad del amor, de Marcelo Di Rienzo
- La lección, de Carolina Barreiro
Masc-Caretes, d'Ona Molas
Meravellosa ambigüitat, de Gener B. Lanzo
Somos viajerxs, d'A.C Maria
- TMB4U, de Marcelo di Rienzo
- Un món paral·lel, de Javier Cuéllar, Lucas Drobnitzky, Adrián Prado i Albert Sanz
Va a ser al Metro, de Gisela Giralt

El programa televisiu Curtcircuit 33 que s'emet dimarts a la nit al canal 33 de Televisió de Catalunya ofereix periòdicament seleccions especials de curtmetratges de ficció i animació lligats als principals festivals de cinema que se celebren a Catalunya i també els que han estat guardonats en diversos festivals de cinema nacionals i internacionals.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/15-millors-curtmetratges-subtravelling-es-veuran-programa-curtcircuit-33