Autor
Marta Espinosa

Recta final del festival Subtravelling: ja tenim els 10 curts finalistes

El jurat ha seleccionat els 10 millors curts que han participat a la secció oberta als usuaris, Roda a TMB. Tots els treballs es poden veure al web del festival, on tindrà lloc la gala de cloenda el proper 4 de març.

Al web del Subtravelling ja es poden veure els curtmetratges finalistes, deu històries plenes d'imaginació rodades pels usuaris amb els seus telèfons mòbils, inspirades en els seus viatges en transport públic. Històries amb personatges treballats, guions originals, diàlegs, estructura i gravats en uns escenaris molt poc habituals però que coneixem molt bé, al metro barceloní. 

El proper 4 de març a les 18.30 hores tindrà lloc la gala virtual de cloenda del festival, on els presentadors Roger de Gràcia i Agnès Busquets donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories, acompanyats dels membres del jurat. La festa es podrà seguir al web oficial del festival

I això no és tot. La nit del 2 de març, dimarts que ve, els 15 millors curts de la secció Roda a TMB (on hi ha els 10 finalistes) s'emetran al programa Curtcircuit 33 al canal 33 de Televisió de Catalunya.

De moment, us deixem la llista amb els 10 curtmetratges finalistes de l'XI edició del festival Subtravelling, tots es poden visionar al web del festival:

- Avisa quan arribis, d'Irene Margalef
Anxiety, de Mercedes González
El viaje estático, de Neil Murphy
Gracias, de Tess Masero
Hora Punta, d’Helena Izquierdo, Marina Izquierdo i Marc Serra
La lección, de Carolina Barreiro
Somos viajerxs, d'A.C Maria
TMB4U, de Marcelo di Rienzo
Un món paral·lel, de Javier Cuéllar, Lucas Drobnitzky, Adrián Prado i Albert Sanz
Va a ser al Metro, de Gisela Giralt

Enguany, la categoria Roda a TMB, la que està oberta a la participació dels usuaris, ha estat tot un èxit: 95 treballs han estat seleccionats per competir al certamen. Una vegada finalitzat el festival, la desena de curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran a les pantalles del metro i dels autobusos. Enhorabona i molta sort a tots els finalistes!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/recta-final-festival-subtravelling-ja-tenim-10-curts-finalistes