Autor
Marta Espinosa

Votar els curtmetratges preferits del Subtravelling pot tenir premis de cine

Fins al 7 de febrer està oberta la participació al web del festival, on els usuaris i amants dels cinema curt poden gaudir de més d'un centenar de petites històries i, només per votar, guanyar un any de cinema gratis, entrades dobles i una tauleta.

Durant aquest mes de gener, al web del Subtravelling s'hi exhibiran els curts participants a Roda a TMB, juntament amb els curts de la Mostra Internacional, formats per una selecció de films internacionals escollits per Subtravelling i una selecció de curtmetratges procedents del festival coreà SMIFF, perquè el públic pugui votar-los. 

Així, al web del Subtravelling s'hi poden veure els 20 curtmetratges internacionals de la secció internacional gairebé un centenar de treballs Roda a TMB creats pels usuaris que han superat la selecció prèvia i que competeixen per guanyar el certamen, tots acompanyats d'una fitxa amb les seves característiques principals. 

Fins al 7 de febrer, els interessats poden votar el seu curt preferit, puntuant-los de l'1 al 5, i participen automàticament en el sorteig d'un any de cinema gratuït per a una persona a Filmax Gran Via, en la categoria El Gran Espectador. A més, cada dia se sortejaran entre els votants invitacions dobles de cinema per a les sales 4DX o ScreenX dels cinemes Filmax Gran Via vàlides durant tot un any, cortesia de Cines Filmax i una tauleta, gentilesa de Vodafone. També es farà una menció especial al curt de la Mostra Internacional més votat pel públic, i el curt preferit dels usuaris de la secció Roda a TMB serà guardonat amb un any de cinema gratis, cortesia de Cines Filmax Gran Via.

Èxit de participació del Roda a TMB

Enguany, la categoria Roda a TMB, la que està oberta a la participació dels usuaris, ha estat tot un èxit. S'han rebut un total de 108 curtmetratges i 95 treballs han estat seleccionats per competir al certamen. Una vegada finalitzat el festival, els deu curts finalistes i guanyadors del Roda a TMB també es projectaran a les pantalles del metro i dels autobusos. 

Properament, a mitjans del mes de febrer, se celebrarà l'acte de clausura del festival Subtravelling, en format virtual, on es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:29

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/votar-curtmetratges-preferits-subtravelling-pot-tenir-premis-de-cine