Autor
Redacció

#TMBrecomana les propostes cinematogràfiques del BCN Sports Film 2020

Els amants del cinema i de l'esport poden combinar les dues aficions al BCN Sports Film 2020, que se celebra des d'avui fins al 24 de gener del 2021, amb dates endarrerides a causa de la pandèmia. Enguany, l'onzena edició del festival audiovisual esportiu més important de Barcelona es farà de manera presencial i virtual.

És una oportunitat per gaudir de documentals, curtmetratges de ficció i animació i produccions audiovisuals inèdites relacionades amb el món de l'esport. S'hi podrà veure alguna de les 87 produccions que s'han seleccionat d'entre les 3.000 que aspiraven a formar part de la programació del festival. Hi destaquen curtmetratges premiats en grans festivals internacionals, produccions catalanes vinculades amb canals i escoles prestigioses com l'ESCAC, Televisió de Catalunya, RTVE i produccions pròpies d'entitats com el Barça o el Joventut de Badalona.

Les sessions virtuals estan actives a través de la plataforma Festhome i, per a les sessions presencials, cal reserva al web del BCN Sports Film. Totes les sessions, tant les presencials com les online, són gratuïtes. Podeu consultar totes les pel·lícules al web del festival.

TMB hi col·labora fent difusió del festival.

Darrera modificació
dilluns, gener 18, 2021 - 08:09

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-propostes-cinematografiques-bcn-sports-film-2020