Autor
Marta Espinosa

Viatges gratuïts i descomptes al Telefèric en els 'Rasca de Nadal' que promou l'Ajuntament

La iniciativa 'Rasca de Nadal del comerç de Barcelona', que lideren el comerç de proximitat i els mercats, repartirà 600.000 targetes regal entre els compradors. N'hi ha 20.432 que contenen premi. 

En aquest Nadal atípic, els comerços i mercats de la ciutat han preparat, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la campanya 'Rasca de Nadal del comerç de Barcelona', que consisteix en el repartiment de 600.000 targetes regal per impulsar les compres al comerç de proximitat de la ciutat. La iniciativa vol ser un acte de reconeixement a la clientela habitual dels establiments de barri.

TMB se suma a aquesta iniciativa nadalenca oferint viatges a bord del Telefèric de Montjuïc. Concretament, el transport per cable posa a disposició dels guanyadors 1.000 descomptes del 50% en bitllets d'anada i tornada (vàlid màxim per a 4 persones) i 100 invitacions per a 2 persones. Només cal guardar el rasca premiat i entregar-lo a la taquilla del mateix Telefèric; allà s'aplicarà la promoció que indiqui la targeta (la invitació o el descompte). La promoció és vàlida fins al 31 de juliol del 2021. 

De les 600.000 targetes regal repartides de manera equitativa per tota la ciutat, n'hi ha 20.432 que contenen un premi per gaudir del sector cultural, esportiu, de la restauració o del lleure de Barcelona. Alhora, totes les targetes regal inclouran un codi per descarregar la cançó de Nadal de Barcelona, de la cantant i compositora Paula Valls. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:11

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/viatges-gratuits-descomptes-teleferic-rasca-de-nadal-que-promou-lajuntament