Autor
Redacció

#TMBrecomana l'exposició temporal 'Diàlegs intrusos' del Museu Nacional

Fins al 7 de novembre del 2021 es pot visitar al Museu Nacional d'Art de Catalunya l'exposició temporal Diàlegs intrusos. Tot és present, en col·laboració amb la Fundació Suñol. Es tracta de la primera col·laboració del Museu Nacional amb la Fundació Suñol dins un innovador programa que té per objectiu enriquir la lectura de les obres d'aquesta important col·lecció en el context de les col·leccions històriques del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Diàlegs intrusos proposa la inserció dins les sales del museu d'una tria de 19 obres de la Fundació Suñol pertanyents a les segones avantguardes. Aquestes obres entren en diàleg, per la via de l'analogia o del contrast, amb obres històriques de l'art medieval, renaixentista, barroc, modernista, etc.

La mostra suposa un trencament de les narratives lineals de la història dins les col·leccions del museu i proposa una nova manera de fer la visita. Totes les obres tenen una presentació específica, una informació textual ampliada per tal d'introduir-les i un mapa desplegable de la localització de les peces.

TMB hi col·labora fent difusió de la nova exposició als seus canals corporatius.

Darrera modificació
dilluns, novembre 23, 2020 - 08:02

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-lexposicio-temporal-dialegs-intrusos-museu-nacional