Autor
Marta Espinosa

El festival Subtravelling amplia el termini de recepció de curtmetratges

L'onzena edició del festival manté oberta la participació de la categoria Roda a TMB fins al 17 de gener. A més, el web ha estrenat noves seccions amb vídeos dels guanyadors d'edicions anteriors i una galeria amb els curts que hi participen enguany.

Donat l'èxit de participacions i el context difícil que vivim, l'XI Festival Subtravelling - International New Talent’s Short Film Festival Barcelona - Seoul ha decidit ampliar el període de recepció de curtmetratges creats pels usuaris fins al 17 de gener. El període de votació per al públic serà a partir del 18 de gener. 

Per fer més amena l'espera, el web del festival ha estrenat algunes novetats, com ara desvelar qui són els membres del jurat de l'edició d'enguany, encapçalat per l'actriu Assumpta Serna, i també ha estrenat la secció Testimonis, amb els diferents guanyadors de les dues passades edicions, que expliquen en vídeo la seva experiència com a creadors del curt premiat. A la secció Premsa també es poden consultar les diferents notes de premsa, notícies sobre el festival i entrevistes a guanyadors i guanyadores anteriors publicades al web TMB Notícies al llarg d'aquestes 10 edicions. I per anar fent boca, al mateix web del festival ja es poden visualitzar els curts dels usuaris més matiners que participen en la present edició.

Participa-hi fins al 17 de gener

La secció oberta al públic del Subtravelling, Roda a TMB, és un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què poden participar els usuaris del transport públic que presentin un curtmetratge de 3’ 30” de durada rodat amb qualsevol dispositiu de gravació (sense trípode) a les instal·lacions de TMB. Enguany, en el context de la nova normalitat, per filmar a les instal·lacions de TMB és necessari sol·licitar un permís de gravació a través del web del festival. Anima't, hi ha temps fins al 17 de gener!

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:12

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/festival-subtravelling-amplia-termini-de-recepcio-de-curtmetratges