Autor
Redacció

#TMBrecomana deixar entrar la música de L'Auditori a casa teva

Les restriccions per la pandèmia han obligat a tancar espais culturals en diferents moments dels darrers mesos. Però la música, la dansa, el teatre i l'art en general no s'aturen. Una nova iniciativa de L'Auditori, L'Auditori Digital, està disposada a omplir la sala de casa nostra de bona música.

La plataforma funciona a l'estil d'altres com Filmin o Netflix, ja que una mensualitat de 7,90 euros permet gaudir de continguts en directe (streaming) i a la carta. Si us hi subscriviu fins al 15 de novembre, pagareu només 1 euro el primer mes.

El portal ofereix els concerts de la temporada (en aquest darrer trimestre, n'hi ha previstos 26), però també actuacions anteriors i els àlbums digitals produïts pel nou segell discogràfic de L'Auditori. Els continguts també inclouen l'àmbit del projecte educatiu de la institució, així com d'altres activitats i actes divulgatius.

L'Auditori Digital neix per complementar els concerts presencials i obrir-se a nous públics i a diferents formes d'apropar-se a la música. Aquí podeu consultar el catàleg disponible. Que comenci la música!

Darrera modificació
divendres, novembre 13, 2020 - 08:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-deixar-entrar-musica-de-lauditori-casa-teva