19.10.2020
Autor
Premsa TMB

L’Espai Mercè Sala acull una exposició amb motiu del 10è aniversari del 48h Open House

Subtítol

El festival inaugura l'edició 2020 amb una mostra que reflexiona sobre l'experiència dels usuaris amb l'arquitectura barcelonina

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions del metro de Diagonal, acull La teva experiència i la meva, la teva exposició i la meva, una mostra organitzada per l’associació 48h Open House Barcelona que commemora els deu anys de vida del festival i inaugura l’edició 2020 que tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

Des de fa deu anys, el festival 48h Open House Barcelona parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i ens parli de la relació que hi té. La mostra recull tots aquests agents i s’aproxima a l’experiència arquitectònica viscuda pels subjectes des d’una perspectiva humanística-aleatòria.

Es tracta d’una exposició que propicia una relació diferent entre els agents que la formen, l’associació, el públic i l’arquitectura de la ciutat: s’organitza a través del moviment de la base de dades de l’associació 48h Open House (caixes estructurades per temàtiques) i anima que cada assistent visqui un relat propi sobre el mateix suport, Barcelona.

L’exposició es pot veure fins al 31 de desembre a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, de dilluns a divendres de 10 a 20 h. L’entrada és gratuïta.

Visites a tres espais singulars de TMB

TMB ha col·laborat regularment amb el festival 48 Open House Barcelona, obrint les portes d’espais singulars de les instal·lacions de metro i autobusos. Enguany, es podran visitar la cotxera del Tramvia Blau, la cotxera de bus d’Horta i el taller de Can Zam L9/L10. Les visites guiades seran dissabte 24 i diumenge 25, en diferents torns i cal inscripció.

48h Open House es caracteritza per la divulgació del patrimoni arquitectònic de Barcelona i la seva àrea metropolitana. En aquesta 11a edició el tema transversal és la ciutat saludable. Tots els edificis i itineraris visitables es poden consultar al programa del festival.

Exposició a l'Espai Mercè Sala / Foto: TMB

Darrera modificació
19.09.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lespai-merce-sala-acull-exposicio-amb-motiu-10e-aniversari-48h-open-house