Autor
Marta Espinosa

La nova programació del Liceu es dona a conèixer a l'intercanviador del metro Diagonal

El vinil que decora el passadís d'enllaç de l'estació és fruit d'una col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i la Fundació TMB, per promocionar la programació operística per a la temporada 2020-2021.

Vine al Liceu amb TMB, espais d'il·lusió i cultura en el camí cap als 175 anys d'història del Liceu és el que es pot llegir als vinils temàtics ubicats al passadís d'enllaç de l'estació de metro de Diagonal (línies 3 i 5).

El visual, que es pot veure a les parets de l'intercanviador de la L5 des d'avui i durant un mes, fa una crida a consultar la nova programació cultural del Gran Teatre de Liceu, que es reactiva després de l'aturada forçada durant mesos per la pandèmia de la Covid-19. Són vinils de gran format on apareixen imatges i títols de les grans òperes programades per a la temporada 2020-2021 com ara La Traviata, La Bohème, Don Giovanni, Otello o El llac dels cignes, entre d'altres.

El vinil és fruit d'un acord de col·laboració entre la Fundació TMB i el Gran Teatre del Liceu. Descobreix la temporada 2020-2021 al web del Liceu.

 

Imatge
L'enllaç de Diagonal L5 acull aquests vinils de gran format sobre la nova temporada del Liceu / Foto: Pep Herrero (TMB)
Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:12

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/nova-programacio-liceu-es-dona-coneixer-lintercanviador-metro-diagonal