10.09.2020
Autor
Premsa TMB

Fotografies dels transports públics de TMB durant la Covid-19, a l’Espai Mercè Sala

Subtítol

Les instantànies, enviades pels usuaris, aporten la particular mirada de com han viscut els seus viatges en metro i en bus en aquesta ‘nova realitat'

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions del metro de Diagonal, acull l’exposició #CoronaTMB. El transport púlbic durant la Covid-19 en imatges, una mostra que documenta la nova realitat del transport col·lectiu a través de la perspectiva dels usuaris de metro i d’autobús, que amb les seves fotografies l’han retratada des de la seva mirada personal.

Les imatges tenen el seu espai en aquest recull visual que vol crear una memòria col·lectiva, documentar la nova realitat, il·lustrar com la crisi ha canviat el paisatge del transport públic a la ciutat i com s'ha creat un nou escenari que serà el nou dia a dia dels usuaris.

Les fotografies dels usuaris mostren situacions i sentiments que tots estem vivint: la soledat dels primers desplaçaments, incerteses, tristors, esperances i superació davant d’uns temps difícils. Algunes de les instantànies tenen el valor addicional de testimoniar la situació excepcional que hem viscut mesos enrere arran de l'emergència sanitària. Tots els retrats ajuden a normalitzar el dia a dia d’una nova manera de desplaçar-se col·lectivament i són un homenatge als seus protagonistes, a tots els que continuen apostant pel transport públic.

L’exposició es pot veure fins al 8 d’octubre a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, de dilluns a divendres de 10 a 20 h. L’entrada és gratuïta.

 

Imatge
Visual que anuncia l'exposició #CoronaTMB que es pot veure a l'Espai Mercè Sala / Imatge: TMB
Darrera modificació
23.06.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/fotografies-transports-publics-de-tmb-durant-covid-19-lespai-merce-sala