Autor
Marta Espinosa

Comença la fase de participació del festival de curts Subtravelling 2020

El festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona, que enguany celebra l'onzena edició, inicia la fase de participació amb la recepció del material rodat pels usuaris, fins al 30 de novembre. 

Avui, dilluns 7 de setembre, engega motors el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges del metro de Barcelona, amb la crida a la participació en la categoria per a creadors Roda a TMB, que rebrà el material rodat pels usuaris fins al 30 de novembre. També s'actualitzarà tota la informació al web oficial del concurs. 

La secció oberta al públic del Subtravelling, Roda a TMB, és un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què poden participar els usuaris del transport públic que presentin un curtmetratge de 3’ 30” de durada rodat amb qualsevol dispositiu de gravació (sense trípode) a les instal·lacions del metro o en autobusos de TMB i a la resta de transports de la companyia (el Barcelona Bus Turístic i el funicular i telefèric de Montjuïc). Enguany, en el context de la nova normalitat, per filmar a les instal·lacions de TMB és necessari sol·licitar un permís de gravació a través del web del festival, mínim amb 48 hores d'antelació. 

El període de votació per al públic serà de l'1 al 15 de desembre. Un jurat farà una selecció dels finalistes i premiarà el millor curtmetratge amb un viatge per a dues persones a Corea per al 2021 i la projecció en exclusiva del curt al festival SMIFF de Seül. Com l’any passat, també hi haurà un premi per al segon millor curt, dotat amb una càmera de filmació amb trípode. 

L’onzena edició del festival estrena una nova denominació: Subtravelling - International New Talent’s Short Film Festival Barcelona - Seoul. Una altra de les novetats d’aquesta edició és l’estrena d’un canal propi a Youtube, on TMB penjarà els curts participants.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:20

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/comenca-fase-de-participacio-festival-de-curts-subtravelling-2020